Sally is for sale

Het klinkt goedkoop, en dat is ‘ie ook: ons debuutalbum ‘Sally’ is vanaf vandaag officieel te koop! Je kunt haar kopen via alle grotere verkooppunten, in zowel CD als MP3-formaat. Vanavond spelen we het album tevens in zijn geheel tijdens onze albumpresentatie in De Bosuil te Weert. Je bent hier van harte welkom…en vanzelfsprekend kun je hier de cd ook kopen (voor maar 5 euro).

RVPrecords

Wil je het album in fysieke vorm snel thuis bezorgd krijgen? Ga dan naar de webwinkel van RVPrecords en bestel het album direct! Voor maar 7 euro heb je de schijf in huis. Meer verkooppunten vind je op www.wiggband.com/sally.

Achtergrondinformatie

‘Sally’ werd gedurende 2014 en 2015 opgenomen. The Green Room in Nederweert werd gebruikt voor de opname van drums en percussie, The Man Cave voor de gitaartracks en Joe’s Palace voor vocalen en basgitaartracks. Het geheel werd gemixt en gemasterd door Hans Reinders van De PIT studio. Het artwork ligt in handen van Barbercath, die dankbaar gebruik maakte van foto’s van Alexandra Vain en Dion Huiberts. ‘Sally’ wordt uitgebracht en gedistribueerd door RVPrecords.

Meer informatie vind je op www.wiggband.com/sally.

 
Ga naar het nieuwsoverzicht