Albumrelease Sally

Op 20 november lanceren wij ons debuutalbum Sally in de one-and-only Bosuil in Weert. Tijdens deze avond nemen we jullie mee door het volledige album en gaan we jullie een reeks good ol’ rock classics voorschotelen. Naast een optreden van Wigg komen Rhei en The Western Fruit Wood & Hooker Company ons supporten. Het belooft een kick-ass avond te worden!

The Western Fruit Wood & Hooker Company was in de jaren 90 wéreldberoemd in Nederweert. Wie is er nu niet bekend met hun hit ‘De Santa’? “In de Santa, Domingo, joa de Santa, Domingo”? Met een setlist vol vette rockhits wist deze band menig podium te beklimmen. Daarbij waren zij de grondleggers van de Iron Maiden tributeband Powerslave. Op 20 november verschijnen ze weer in originele setting, als de énige échte Western Fruit Wood & Hooker Company. Een genot voor het oor, een goede reden om in extase te raken.

Rhei is de tweede en laatste toevoeging aan ons programma. Dit Weerter kwintet is een band van “extremen, wars van heersende trends, eigenzinnig en compromisloos”. And that’s the way we like it…aha, aha! Een uitnodigend statement, zo kunnen we wel stellen. Maar wie Rhei ooit live heeft gezien kan beamen dat deze heren van wanten weten: een liveband pur sang, waarbij dikke rocktracks worden afgewisseld met breekbare liedjes.

De deuren gaan open om 20:00, de entree is gratis. Ben jij van de partij? Ga naar het evenement op Facebook en laat het ons weten.

Ga terug naar Shows