American Eagle Day 2023

Op zondag 20 augustus staat Weert voor de 6e keer in het teken van ronkende motoren, stoere livemuziek, toffe marktkraampjes en vooral véél gezelligheid. Motorvereniging De Eagles nodigt je uit om te komen genieten bij Beej Bertje op Laar. Het evenement start om 12:00, eindigt om 18:00 en is helemaal gratis.

Motoren & trikes
Kom ook kijken naar de vele prachtige motoren en trikes die op en rond het evenemententerrein staan opgesteld. Van blinkende krachtpatsers tot ware kunstwerken, je kijkt je ogen uit.

Live muziek
Op het hoofdpodium kun je gedurende de hele middag genieten van classic rock en bluesrock. Het spits wordt afgebeten door de heren van het Nederweerter powertrio Wigg. Hun set staat bol van groove en power. De tweede band is niemand minder dan History-X. Met meer dan 40 jaar aan ervaring weten deze Belgen van wanten. Op het kleine podium kunnen jullie daarbij genieten van PEVE & Myra, een duo met de mooiste folk en country nummers.

Food, drinks & markt
Struin over de markt vol met kleding, lederwaren, sieraden en gadgets. Je kunt zelfs je afspraak met je kapper een keer overslaan want ook de barbershop is aanwezig. En uiteraard kan de horeca niet ontbreken: bier, fris en de heerlijkste snacks…allemaal netjes verzorgd door De Eagles.

Ben jij van de partij?

Ga terug naar Shows