Rock ‘N Blues ball

Op vrijdag 18 januari vind het gratis Rock ‘N Blues ball plaats in Muziekcentrum De Bosuil. Drie lokale ervaren bands verzorgen een avond vol blues en rock klassiekers. Dit mag je niet missen!

Wigg
Aanleiding van Rock ‘N Blues ball is het tienjarige bestaan van powertrio Wigg. Met een voorliefde voor bluesrock en hardrock brengen de heren hun show vol overtuiging. Dit driekoppige orkest lanceerde in 2015 haar debuutalbum “Sally” via platenmaatschappij RVPrecords, waar de single “Sparkling Glance” tevens deel van uitmaakt. Naast eigen werk hebben de heren in de afgelopen jaren een fiks repertoire opgebouwd met covers van o.a. ZZ Top, Van Halen en Lenny Kravitz. Verwacht tijdens Rock ‘N Blues ball een set vol herkenbare rockjuwelen die jouw hart sneller laten kloppen.

Mike’s Electric Mud
De bluesband rondom bluesharpist en zanger Maikel van Bogget vertolkt ‘plattelands’-blues en put daarbij uit het repertoire van o.a. The Red Devils, The Fabulous Thunderbirds en Sonny Boy Williamson. Als veelgevraagde act timmert deze band hard aan de weg binnen en buiten de regio. Maak je borst maar nat, want Mike’s Electric Mud staat te popelen om hun stomende blues over de b├╝hne te brengen.

Shakespeare’s Nightmare
De heren van Shakespeare’s Nightmare zijn geen onbekenden in regio Weert en Nederweert. Sinds 2006 speelt deze (blues)rockband in meerdere formaties en onder meerdere namen, waarbij ze vooral inspiratie halen uit de hoogtij “flower power”-dagen. Met werk van o.a. Creedence Clearwater Revival, Jimi Hendrix en The Beatles onder de arm, is Shakespeare’s Nightmare klaar om samen met jou terug de tijd in te gaan.

De deuren van Rock ‘N Blues ball gaan open om 20:00, de eerste band start om 20:30. Entree is gratis.

Ga terug naar Shows