Rock Night at De Kelder

Op zaterdag 4 mei staat Urmond in het teken van Rock Night. Vanaf de klok van 8 wordt Jongeren Centrum De Kelder omgetoverd tot een rock walhalla! Drie Limburgse bands zetten dan hun beste beentje voor: Full Ignition uit Stein, Kras uit Roermond en Wigg uit Nederweert. Dus ben jij klaar voor een avond vol rock classics? Than you might get to rock night!

Full Ignition
De avond start met een frisse wind in het Limburgse rockcircuit. Full Ignition is afkomstig uit Stein en speelt tijdens Rock Night dus een thuiswedstrijd! Met coverwerk van o.a. AC/DC, Black Sabbath en Bon Jovi wordt de avond dus goed ingeleid.

Kras
Als tweede band presenteren we deze avond Kras. Voor de vaste bezoeker van OJC De Kelder is Kras geen onbekende: zij stonden ook al in de finale van de Urpop bandbattle. Met zowel eigen werk als covers van Triggerfinger, Arctic Monkeys en Jimi Hendrix weten deze Roermondenaren ieder podium voor zich te winnen.

Wigg
De hekkensluiter van Rock Night is niemand minder dan Wigg. Dit powertrio uit Nederweert bestaat in 2019 maar liefst 10 jaar. In 2015 brachten zij hun debuutalbum uit, waar zij enkele nummers van ten gehore gaan brengen. Maar het overgrote deel van hun set bestaat uit bekende blues- en rockklassiekers van bands als ZZ Top, Van Halen en Lenny Kravitz.